Walkers By Choice

Walkers by Choice giver dig mulighed for at justere dit indre kompas og få øjene op for dit livs landskab - såvel det indre som det ydre. Forløbet byder på redskaber til at genfinde forbindelsen til naturen, os selv og hinanden. Det åbner veje til forstærket nærvær og opmærksomhed og til at foretage bevidste valg. Alt foregår i en intens og legende atmosfære og følger en nøje tilrettelagt struktur, som giver dig mulighed for at få ny fast grund under fødderne.

Hvad er det:

Walkers by Choice er et et-årigt forløb med fokus på at styrke og udvikle dit nærvær, din følelse af fællesskab og din evne til bevidst at vælge, hvor du går og står i dit liv.

Forløbet mikser velafprøvede gamle visdomstraditioner, som stadig kan gøre en forskel i en nutidig hverdag, med moderne tilgange til et liv i balance.

Forløbet er bygget op, så du hen over perioden genopdager, fordyber dig i og integrerer bæredygtige og livsbekræftende metoder til at holde retningen i livet.

Hvem kan være med:

Walkers by Choice er for dig, som måske lige har afsluttet en epoke i dit liv. Måske står du foran en stor beslutning. Måske har du behov for at genfinde balancen og jordforbindelsen. Eller også er du blot nysgerrig og søger inspiration til både hverdag og retning i livet.

Hvordan foregår det:

Walkers by Choice er bygget op om fem ceremonier over tre kvartaler. Hver ceremoni varer fire dage. Sammen udforsker og udfordrer vi koncepter, perspektiver og mønstre i livet. Du modtager undervisning, reflekterer og afprøver redskaberne. Mellem vores møder holder du kontakten med både holdet og lærere gennem frivillige opgaver og inspirationer, som du modtager og besvarer online.

Hvor finder det sted:

De fire første gange mødes vi på Villa Fjordhøj i Skælskør. Villaen har en stor ugenert parklignende have lige ned til fjorden. Så snart vejret tillader det, benytter vi de mange udendørs muligheder, både i og uden for haven til både undervisning og oplevelser. Den femte ceremoni tilbringer vi på El Hierro, en af de mindste og mindst kendte af de Canariske øer, hvor vi i en stærk og livgivende natur fejrer vores fælles vandring med værdighed.

Hvornår sker det:

Marts 2020 - slutdato bliver oplyst senere

26.-29. marts / 27.maj- 2. juni 2020 - de øvrige datoer bliver oplyst senere

Hvad er prisen:

Prisen for selve forløbet er 45.750 kr. (Kan evt. betales i rater efter aftale)

Ophold på Villa Fjordhøj og El Hierro betales separat: Villa Fjordhøj 750 kr. pr. dag i delt værelse (+100 kr. for enkeltværelse). El Hierro: Ophold + kost ca. 500 kr. pr. dag i delt værelse.

Favne sin grænseløse styrke

Have adgang til kollektiv visdom

Vandre ad Skønhedens Vej

Forløbet - Kort Fortalt

Vejen tilbage (1.ceremoni) Vi fordyber os i gammel viden og ny forskning, der fra hver sit perspektiv beskriver, hvordan mennesket er placeret i livets helhed. Alt peger i samme retning: Vi er alle forbundne - og det er tid til at finde vejen tilbage til helheden.

Opmærksomheden vækkes (2. ceremoni) Er vi vågne? Hvordan holder vi os vågne, når udfordringer overvælder os? At være i nuet handler også om at forstå, hvordan vi skærper vores opmærksomhed, bevarer fokus og holder os åbne for at lære og for at tilpasse os.

At kende sin kraft (3. ceremoni) Det er vores grænseløse styrke, der skræmmer os mest. Samtidig er vores unikke færdigheder og talenter tæt forbundet med at kunne give vores emotionelle, mentale og spirituelle kraft retning. I denne ceremoni arbejder vi hen imod at kunne stole på den kraft der er vores, så vi kan manifestere vores livs drøm.

Skønhedens vej (4. ceremoni) At vandre ad Skønhedens Vej er et gammelt udtryk for, at vi er en del af en større helhed. Når vi tillader Livet at informere og vejlede os, har vi til hver en tid adgang til den kollektive visdom. Det er givtigt, både når vi står foran skelsættende valg og de daglige rutiner i hverdagen.

High Ground (5. ceremoni) Walkers by Choice træner dig i at gå bevidst mod et højere niveau. I vores afsluttende ceremoni fejrer vi det smukke liv i os og i alt omkring os. Vi manifesterer den nye retning i livet og tager ejerskab af den. Det giver modet til at tage det næste skridt og det næste - kontinuerligt.