BIRGITTE RAABERG

Performance- og lifecoach


Jeg er certificeret lærer i Earth Wisdom filosofien, samt Sundance Chief og Keeper of Rainbowlodge fra Ehama Institute, New Mexico, USA under WindEagle og RainbowHawk.

Om Birgitte Raaberg


Jeg elsker mennesker, og jeg elsker at arbejde med mennesker.


Vores forskelligheder er som en pallet med alverdens farver, og forskelligheden er en resurse, en rigdom af muligheder.


Det vi kan og dem vi er, har altid interesseret mig.Som mennesker er vi med-skabere af vores egen virkelighed.Mine tanker, følelser, ord og handlinger udtrykker den, jeg er, og er bestemmende for hvad jeg giver og hvad jeg modtager.


Så for mig er det både berigende og interessant at lære så meget som muligt om, hvilke virkemidler jeg har, og hvilke måder hvormed jeg kan optimere min livsoplevelse.I vores vestlige verden er vi gode til at strukturere. Vi er strategiske og mentalt skarpe, alt sammen stærke og brugbare kvaliteter. Men hvis vi glemmer kroppen, følelserne og sanserne, mister vi følingen med menneskeligheden og empatien. Vi mister evnen til at bruge vores intuition og kalde magien ind i hverdagen.


Jeg er uddannet skuespiller ved Den Danske Scenekunstskole Århus. Gennem en aktiv karriere har jeg medvirket i et utal af afgørende roller indenfor teater, musicals, TV, film, studievært og dubbing.


Jeg er en efterspurgt foredragsholder og performance coach og har i mere end 20 år undervist i kommunikation, meditation, mindfulness og selvindsigt. Jeg underviser både én til én og i grupper.


Jeg er certificeret lærer i Earth Wisdom filosofien, samt Sundance Chief og Keeper of Rainbowlodge fra Ehama Institute, New Mexico, USA under WindEagle og RainbowHawk.


I 2017 udgav jeg bogen ” Det du favner” på forlaget Gyldendal.


Som skuespiller beskæftiger man sig med menneskets psykologiske dybder og højere luftlag. Vi er alle skuespillere, medaktører og med-skabere af vores fælles fortælling om dem, vi er og det, vi kan.


Jo bedre du kender dig selv og dine muligheder jo bedre er du rustet til frit at invitere eventyret og magien ind i dit liv.


Det vil jeg gerne hjælpe dig med.