Skuespiller og lifecoach


Jeg er certificeret lærer i Earth Wisdom-filosofien og Keeper of RainbowLodge fra Ehama Institute, New Mexico, USA under WindEagle og RainbowHaw. Jeg har studeret hos dem i 20 år..Om Terese Damsholt


Mit livs tema har nok været glæde. Intet menneske undgår at opleve svære tider. Så for mig var der noget at hente, da jeg begyndte at stille spørgsmålet ”hvad hvis vores naturlige tilstand er glæde?” For så blev det næste skridt hver dag ”hvordan får jeg glæde ind i denne dag?”


I mit arbejde som skuespiller valgte teatret for mig, for jeg blev ret ofte hyret til at spille morsomme opgaver, på store og små scener. Også på TV og radio blev der bud efter mig. Udover mit arbejde som skuespiller, har jeg været en efterspurgt underviser. Det har været magisk at kunne inspirere sangere og musikere (Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Det Rytmiske Konservatorium, forskellige kor) til at genfinde modet og glæden ved at formidle og til at nå ud over rampen.


Jeg er optaget af at videregive evnen og modet til at træde i karakter i al slags formidling. Det gælder for ledere i erhvervslivet, for sangere, for lærere, for enhver der har brug for at inspirere og lede andre.


Jeg er certificeret lærer og Keeper of RainbowLodge i Earth Wisdom filosofien fra Ehama Institute, New Mexico, USA under WindEagle og RainbowHaw. Jeg har studeret hos dem i 20 år.


Earth Wisdoms redskaber går dybt, fordi de baserer sig på den forbindelse vi mennesker naturligt har til alt det skabte. Det er det slægtskab, vi alt for længe har været ubevidste om, og som vi nu sanser er essentielt for at genfinde balancen på vores smukke grønne planet. Og ikke mindst - med hinanden.